test

Tuesday, August 24, 2010

Aku pening tetiba je ada lagu kat blog......

Assalamualaikum dan salam sejahtera..........


Pagi2 lagi aku dah pening..... tetiba jer my blog ada lagu,  tak tahu sapa yang masukkan lagu itu...... selama aku guna blog ni tak tahu ada lagu pula sebab tak pernah guna speaker....... so nak minta tolong siapa-siapa yang tahu cara nak buangkan lagu itu tolong bagitau ya..... sebab aku dah puas godek2 kat edit HTML tak jumpa2 juga.....  aduhhhh pening kepala...... !!!!!!!!!!!

Sekali lagi aku minta maaf , sebab adanya lagu yang tak disengajakan ada di sini...

17 comments:

- zuriey - said...

aik..camne lak leh ada lagu tetiba..berhantu ni..hehe

hentakbelipat said...

hahah..lagu ni dari blog kamu ke...harmoni gila..

Cik Bucken said...

hahhahahaha
lagu xleh bla plak tu...
hahahha
adoyaiiii siyes lawak

Wanzie said...

@- zuriey - lawakkan bunyinya... itu yang memeningkan kepala saya... kalau tahu ade kat mana2 widget senang sikit nak hilangkan... berhantu

Wanzie said...

@hentakbelipat ye dari blog saya... best memang best tapi bila nak ubah tak tahu celah mana..... tiba jer kuar lagu.... poning den...

Amyna said...

Hehehe!!
ingatkan pren saja ubah angin letak lagu pula... rupanya tuan tanah pun x tahu menahu.. =D

unwanted said...

Salam.
Pasal lagu tu, datang dari friend banner tu bagi nama MusixBank.Net coz masukkan skali kod .swf

bagi kod utk MusixBank.net tu, buang kod
<embed> hingga </embed>

hope selesai mslh tu..

Mr Noble said...

lagu ni ker? --> http://www.archive.org/download/nmbvr667ffgh5y/freedommulanyadisini.swf

ada bende yg terlink ke archive.org la tu

AJ said...

try g edit profile..mbe wanzi buh lagu kt audio clip tu...btw enjoy lagu nih huk2

Wanzie said...

@Amyna Lawak betul ler.... sebab sebelum ni tak pernah dengar lagu.... baru test speaker cari punya cari kat mana yang bunyi.... ler rupanya my blog ade lagu...... tu yang pening sebab tetiba jer ade.... terima kasih sudi singgah

Wanzie said...

@unwanted Wa'alaikum'muslam.... Terima kasih Unwanted di atas kepakaran untuk menyahkan lagu itu sekarang lagu dah hilang dah....

Wanzie said...

@Mr Noble Terima kasih banyak2..... dah cuba cara itu akhirnya berjaya juga selesai masalah saya tu... terima kasih sekali lagi

Wanzie said...

@AJ Terima Aj di atas kesudian berkongsi masalah ini..... akhirnya berjaya juga saya akhirnya.....

mrs jamal said...

sume menu orang kelate ni..wanda ore kelate ko?
tapi sotong sumbat tu..sedapnyer...

Wanzie said...

@mrs jamal Ye wanzi asal kelate... cuma bertugas di luar kawasan jer... memang sotong sumbat sedap rasanya lemak manis.....

Wanzie said...

@mrs jamal Ye wanzi asal kelate... cuma bertugas di luar kawasan jer... memang sotong sumbat sedap rasanya lemak manis.....

Musixbank said...

Wanzi ..... x perasan ka.....hehe ....lawak tol ;)

Yang menarik semua di sini...